Genelecin 2-tiemallit ovat kompakteja aktiivikaiuttimia. Ne vastaavat suorituskyvyltään kooltaan huomattavasti suurempiakin järjestelmiä. Kaikissa malleissa on sisäänrakennettu aktiivinen jakosuodin, yliohjauksen suojapiiri ja päätevahvistimet. 2-tiemallit ovat ihanteellisia kaiuttimia ihmisille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta kaksi- tai monikanavatoistosta ilman äänenlaadullisia rajoituksia.

Genelecin ainutlaatuinen Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -teknologia mahdollistaa erinomaisen stereokuvan ja taajuusbalanssin. Monipuoliset akustiset säädöt kaiuttimissa helpottavat sijoittamista akustisesti vaikeaankin tilaan. Jo normaalin esim. olohuoneen kehnon akustiikan aiheuttamia virheitä pystytään kompensoimaan hyvinkin paljon kaiuttimien akustisilla säädöillä, jolloin lopputuloksen suhteen ollaan jo paljon lähempänä totuutta.

Kaikki tarvittava on sisäänrakennettu kaiuttimen koteloon. Se takaa kokonaisuudelle erittäin korkean laadun. Tarvitset vain virtajohdon ja linjatasoisen signaalikaapelin. Vuosien varrella monikanavavaiset elokuva- ja musiikitallenteet ovat kasvattaneet suosiotaan. Monikanavaisen järjestelmän rakentaminen Genelecin kaiuttimilla on todella helppoa ja lopputuloksena on aina korkealuokkainen kokonaisuus riippumatta siitä, minkä kokoiset kaiuttimet järjestelmääsi valitset.

Saadaksesi järjestelmäsi toiston ulottumaan alemmille taajuuksille, toistavat Genelecin tehokkaat subwooferit niitä neutraalisti ja tehokkaasti tarvittaessa jopa 19 Hertsiin asti.Sivulla olevat hinnat on a' hintoja jotka sisältävät arvonlisäveron 24%. Pyydä tarjous haluamastasi kokoonpanosta!


Esite PDF-muodossa

Genelec G One     275,- (valkoinen tai musta)

G One on erittäin monipuolinen ja kompakti kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun, tietokonekäyttöön tai kompakteihin kotiteattereihin. Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G One voidaan kytkeä suoraan esim. tietokoneen äänikortin, kannettavan mp3-soittimen, kotiteatterivahvistimen tai muun äänijärjestelmän linjatasoisiin antoliittimiin.

Yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa kehitetty G One tarjoaa kokonaispaketin Genelecin huipputeknologiaa: korkealuokkaiset kaiutinelementit, päätevahvistimet, aktiiviset jakosuotimet ja elektroniset suojapiirit takaavat ammattilaistason ääninautinnon kaikissa olosuhteissa.
Jokaisen Genelec G One:n mukana toimitetaan vakiona Iso-PodTM(Isolation Positioner/DecouplerTM) -pöytäjalusta. Iso-PodTM on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu.

G One:n bassotoisto ulottuu 73 hertsiin (-3 dB) saakka ja särö bassotaajuuksilla on saatu poikkeuksellisen alhaiseksi huolellisen refleksikotelosuunnittelun avulla. Kaiuttimen hyvät suuntaavuusominaisuudet ja tarkka toisto yhdessä kätevän koon ja monipuolisten kiinnitysvaihtoehtojen kanssa mahdollistavat G One:n käytön hyvin monenlaisissa käyttötarkoituksissa. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby -tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.
Yhdessä Genelec F One -subwooferin kanssa G One muodostaa erittäin suorituskykyisen ja loistavan stereo tai surroundkaiutinyhdistelmän.


Monipuoliset varusteet sis. toimitukseen:
- Seinäteline
- RCA - RCA-kaapeli
- 3.5 mm plugi - 2 x RCA-kaapeli
Kaiutinelementit
Basso 76 mm (3")
Diskantti 19 mm (3/4") metal dome
Taajuusvaste
vapaakentässä
± 2.5 dB
73 Hz - 21 kHz
Vahvistinteho/kanava
Basso 12 W
Diskantti 12 W
Huippuarvo,
kaiutinpari musiikkimateriaali
(mittausetäisyys suluissa)
93 dB SPL @ 1m
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 181 x 121 x 114 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 195 mm)
Kaiuttimen paino 1,4 kg
Takuu 24 kk

Esite PDF-muodossaGenelec G Two     460,- (valkoinen tai musta)
                                     

G Two on erittäin monipuolinen ja kompakti kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun, tietokonekäyttöön tai kotiteatteriympäristöön. Aktiivikaiutinteknologian ansiosta G Two voidaan kytkeä suoraan esim. tietokoneen äänikortin, kannettavan mp3-soittimen, kotiteatterivahvistimen tai muun äänijärjestelmän linjatasoisiin antoliittimiin.

G Two:ssa on yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa kehitetty painevalettu alumiininen Minimum Diffraction Enclosure (MDE™) kotelo, joka mahdollistaa erittäin suuren sisätilavuuden suhteessa kaiuttimen kokoon. Valettu rakenne on mekaanisesti luja ja akustisesti jäykkä, ja kotelon pehmeästi pyöristyvät kulmat eliminoivat kaiutinkotelon särmistä johtuvat heijastukset.

G Two:ssa on myös diskanttielementin ympärille muotoiltu Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain, joka mahdollistaa erittäin tasaisen taajuusvasteen sekä kuunteluakselilla, että siitä sivussa. Pitkä ja kaarevaksi muotoiltu refleksiputki päättyy laajenevaksi aukoksi kaiuttimen taakse saaden aikaan erinomaisen tarkan bassotoiston ilman häiritseviä virtausääniä. Näiden ratkaisujen ansiosta G Two:n stereokuvan tarkkuus ja bassotoisto ovat poikkeuksellisen hyvät kaiuttimen ulkomittoihin nähden.
Jokaisen Genelec G Two:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta. Iso-Pod™ on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Yhdessä Genelec F One -subwooferin kanssa G Two muodostaa loistavan ja erittäin suorituskykyisen stereokaiutinyhdistelmän. Mikäli olet aikeissa surroundjärjestelmän G Two kaiuttimista, on suosituksemme subwooferiksi F Two.Seinäteline sis. toimitukseen
 
Kaiutinelementit
Basso 105 mm (4")
Diskantti 19 mm (3/4") metal dome
Taajuusvaste
vapaakentässä
± 2.5 dB
65 Hz - 21 kHz
Vahvistinteho/kanava
Basso 20 W
Diskantti 20 W
Huippuarvo,
kaiutinpari musiikkimateriaali
(mittausetäisyys suluissa)
96 dB SPL @ 1m
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 226 x 151 x 142 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 242 mm)
Kaiuttimen paino 3,7 kg
Takuu 24 kkEsite PDF-muodossa

Genelec G Three     695,- (valkoinen tai musta)
                                     

G Three on erittäin kompakti ja tehokas kaiutin, joka soveltuu erinomaisesti esim. musiikin kuunteluun tai kotiteatteriympäristöön. Sen MDE™ (Minimum Diffraction Enclosure™) -kotelossa on pyöristetyt kulmat ja pehmeästi kaartuvat etu- ja sivupaneelit, minkä ansiosta kaiutinkotelon reunaheijastumat on saatu minimoitua. Tuloksena on erittäin tasainen taajuusvaste ja tarkka stereokuva.

Kuten kaikki Genelecin G -sarjan kaiuttimet, myös G Three on tehty yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa ja se on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 40 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona G Threen:n varustukseen. G Three on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten.

Jokaisen Genelec G Three:n mukana toimitetaan vakiona Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta. Iso-Pod™ on nerokas sijoitusjalusta, joka mahdollistaa helposti kaiuttimen sijoittamisen joko pysty- tai vaaka-asentoon. Se mahdollistaa myös helposti kaiuttimen suuntaamisen kohti kuuntelijaa eristäen kaiuttimen samalla sekä akustisesti että mekaanisesti pinnasta, jolle se on asetettu. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Jos tarvitaan erittäin suuria äänenpaineita ja todella alas ulottuvaa bassotoistoa, voidaan järjestelmää laajentaa stereokäytössä F Two -subwooferilla tai monikanavasovelluksissa esim. 7060A -subwooferilla.Takuu 24 kk
Kaiutinelementit
Basso 5"
Diskantti 3/4" metal dome
Taajuusvaste
vapaakentässä
± 2 dB
55 Hz - 21 kHz
Vahvistinteho/kanava
Basso 40 W
Diskantti 40 W
Huippuarvo,
kaiutinpari musiikkimateriaali
(mittausetäisyys suluissa)
100 dB SPL @ 1m
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 285 x 189 x 178 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 299 mm)
Kaiuttimen paino 5,6 kg
Takuu 24 kk
 Esite PDF-muodossa

Genelec G Four     1.120,- (valkoinen tai musta)
                                     

Suuriin järjestelmiin verrattavaa suorituskykyä kompaktissa koossa: G Four soveltuu moniin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan laajaa toistoaluetta, mutta tilan koko on rajallinen. G Four sopii erinomaisesti esim. musiikin kuunteluun tai kotiteatteriympäristöön.

Kuten kaikki Genelecin G -sarjan kaiuttimet, myös G Four on tehty yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa ja se on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 90 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona G Four:n varustukseen. G Four on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat G Four:n vakiovarusteisiin. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Jokaisen G Four:n mukana toimitetaan Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta jolle se on asetettu. Iso-Pod™ mahdollistaa helposti myös kaiuttimen akustisen akselin suuntaamisen kohti kuuntelijaa.

Takuu 24

 

Kaiutinelementit
Basso 6 1/2"
Diskantti 3/4" metal dome
Taajuusvaste
vapaakentässä
± 2 dB
45 Hz - 21 kHz
Vahvistinteho/kanava
Basso 90 W
Diskantti 90 W
Huippuarvo,
kaiutinpari musiikkimateriaali
(mittausetäisyys suluissa)
105 dB SPL @ 1m
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 350 x 237 x 223 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 365 mm)
Kaiuttimen paino 8,6 kg
Takuu 24 kk
 Esite PDF-muodossa

Genelec G Five    1.770,- (valkoinen tai musta)
                                     
G Five on Genelecin G-sarjan suorituskykyisin kaksitiekaiutin. Alle 35 hertsiin ulottuva bassotoisto ja suuri maksimiäänenpaine tekevät siitä erinomaisen valinnan kriittiseen kuunteluun keskikokoisissa tiloissa. Käytännölliset akustiset säädöt mahdollistavat kaiuttimien toiston sovittamisen erilaisiin akustisiin ympäristöihin.

Kuten kaikki Genelecin G -sarjan kaiuttimet, myös G Five on tehty yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa ja se on varustettu kehittyneellä Directivity Control Waveguide™ (DCW™) -suuntaimella, virtausteknisesti optimoidulla refleksiputken rakenteella ja akustisesti jäykällä alumiinikotelolla. Kotelorakenteen lujuuden viimeistelevät kulutusta kestävä maalipinta ja akustisesti läpinäkyvät, mutta vahvat kaiutinelementtien suojaverkot. Erittäin pienisäröiset kaiutinelementit, oikein mitoitetut 150/120 watin vahvistimet ja tarkoin suunnitellut aktiivijakosuotimet täydentävät kokonaisuuden. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat vakiona G Fiven varustukseen. G Five on helposti sijoitettavissa eri paikkoihin. Sen takapaneelissa on esim. kierteet seinä- tai kattotelinettä varten.

Huolellisesti suunnitellut jyrkät jakosuotimet syöttävät signaalia erittäin matalasäröisiä kaiutinelementtejä varten varta vasten suunnitelluille vahvistimille. Yliohjauksen suojapiiri ja monipuoliset akustiset säätimet kuuluvat G Fiven vakiovarusteisiin. ISS (Intelligent Signal Sensing) ominaisuus varmistaa sen, että virrankulutus pysyy mahdollisimman pienenä silloin kun kaiutin ei ole käytössä. Automaattisesti Standby –tilaan mentyään kaiuttimen virrankulutus on alle 0.5W.

Jokaisen G Fiven mukana toimitetaan Iso-Pod™(Isolation Positioner/Decoupler™) -pöytäjalusta joka eliminoi äänenvärittymät eristämällä kaiuttimen pinnasta jolle se on asetettu. Iso-Pod™ mahdollistaa helposti myös kaiuttimen akustisen akselin suuntaamisen kohti kuuntelijaa.

Takuu 24 kk

Kaiutinelementit
Basso 8"
Diskantti 1" metal dome
Taajuusvaste
vapaakentässä
± 2 dB
35 Hz - 21 kHz
Vahvistinteho/kanava
Basso 150 W
Diskantti 120 W
Huippuarvo,
kaiutinpari musiikkimateriaali
(mittausetäisyys suluissa)
115 dB SPL @ 1m
Kaiuttimen mitat (K x L x S)
mm 433 x 286 x 278 mm (korkeus Iso-Pod™:in kanssa 452 mm)
Kaiuttimen paino 12,7 kg
Takuu 24 kk
 

Aktiiviset Subwooferit

Genelecin aktiivisubwooferit ovat tehokkaita matalien taajuuksien kaiuttimia. Ne sisältävät kaikki tarvittavat liitännät, joten yhdistäminen Genelecin aktiivikaiuttimiin tai muihin linjatasoisiin lähteisiin on helppoa. F- ja LSE-sarjassa on koteloon integroidussa vahvistinyksikössä aktiiviset jakosuotimet, elementtien suojapiirit ja päätevahvistimet.

F –sarjan F One ja F Two ovat yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa tehtyjä kompakteja subwoofereita joiden suorituskyky yllättää. Pienen koon ja sisustuksellisen ulkonäön takaa löytyy yllättävän paljon voimaa ja matalalle ulottuvaa toistoa. F –sarjan subwooferit tukevat loistavasti esim. G –sarjan pienempiä malleja G One ja G Two.

7060B, 7070A, 7071A ja 7073A -malleissa on LFE-sisääntulon lisäksi sisäänrakennetut jakosuotimet kuudelle kanavalle tasapainotetuilla sisään- / ulostuloliitännöillä. Kytkeminen on erittäin helppoa sekä monikanava- että kaksikanavasovelluksissa.

LSE-sarjan subwoofereissa (7050B, 7060B, 7070A ja 7071A) on Genelecin Laminar Spiral Enclosure™ (LSE™) -refleksikotelo, joka on tehty pitkästä spiraalin muotoon taivutetusta metallilevystä. Metallilevy on kiinnitetty kahden tukevan MDF-paneelin väliin, mikä mahdollistaa erittäin pitkän refleksiputken suhteessa pieneen tilaan. Uudella tekniikalla ilman virtaaminen on saatu erittäin tasaiseksi ja haitalliset turbulenssit on eliminoitu.

 Genelec F One     620,- (valkoinen tai musta)

Genelec F One on erittäin kompakti aktiivisubwoofer, joka on suunniteltu tukemaan jopa viittä G One:a tarkalla, 35 hertsiin saakka ulottuvalla bassotoistollaan. Subwooferin mukana toimitetaan käytännöllinen langaton kaukosäädin, jolla voidaan säätää koko kaiutinjärjestelmän äänenvoimakkuutta. F One:n maksimiäänenpaine on 98 dB.

F One:n muotoilu on syntynyt yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa. Subwooferin kotelorakenne yhdistää akustisen toiminnallisuuden hillityn tyylikkääseen ja erilaisiin sisustusympäristöihin sulautuvaan ulkonäköön.

F One:n magneettisuojattu 6 ½” elementti, 40 watin vahvistin ja jakosuodinelektroniikka on kiinnitetty subwooferin painevaletusta alumiinista valmistettuun pohjalevyyn.

F One:ssa on RCA-liitännät viidelle pääkanavalle ja LFE-kanavalle ja yksi 3.5 mm:n stereojakkiliitin. Näiden avulla F One on helppo kytkeä monenlaisiin äänilähteisiin, esimerkiksi tietokoneen äänikorttiin, MP3-soittimeen, kotiteatterivahvistimen PRE OUT-liittimiin ym. Pääkaiuttimet kytketään subwooferin antoliittimiin, jolloin subwoofer suodattaa alle 85 hertsin taajuudet toistettavakseen. F One sisältää lisäksi monipuoliset säätötoiminnot, joiden avulla subwooferin vaiheistus ja bassovaste voidaan tasapainottaa pääkaiuttimien kanssa.

Elementit 165 mm (6 1/2")
Taajuusvaste
vapaakentässä
35Hz - 85Hz ±3 dB
Vahvistinteho 40 W
Yksittäisen kaiuttimen
hetkellinen tehollisarvo
puoliavaruudessa
98 dB SPL @ 1m
Mitat (K x R) 251 x 305 mm
Paino 6.3 kg
Takuu 24 kk

Genelec F Two     1.270,- (valkoinen tai musta)

Genelec F Two on erittäin kompakti aktiivisubwoofer, joka on suunniteltu tukemaan jopa viittä pääkaiutinta tarkalla, 27 hertsiin saakka ulottuvalla bassotoistollaan. Pääkaiuttimiksi sopivat parhaiten Genelec G One, G Two ja G Three kaiuttimet. Subwooferin mukana toimitetaan käytännöllinen kaukosäädin, jolla voidaan halutessa säätää koko kaiutinjärjestelmän äänenvoimakkuutta langattomasti. F Two:n maksimiäänenpaine on 102 dB tarjoten tukevaa bassotoistoa kotiteatterikäyttöön.

F Two:n muotoilu on syntynyt yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa. Subwooferin kotelorakenne yhdistää akustisen toiminnallisuuden hillityn tyylikkääseen ja erilaisiin sisustusympäristöihin sulautuvaan ulkonäköön.

F Two:n magneettisuojattu 8” elementti, 150 watin D-luokkainen vahvistin ja jakosuodinelektroniikka on kiinnitetty subwooferin painevaletusta alumiinista valmistettuun pohjalevyyn.

F Two:ssa on RCA-liitännät viidelle pääkanavalle ja LFE-kanavalle sekä XLR-liitännät stereoparille. Näiden avulla F Two on helppo kytkeä monenlaisiin äänilähteisiin, esimerkiksi tietokoneen äänikorttiin, MP3-soittimeen, kotiteatterivahvistimen PRE OUT-liittimiin ym. Pääkaiuttimet kytketään subwooferin antoliittimiin, jolloin subwoofer suodattaa alle 85 hertsin taajuudet toistettavakseen. F Two sisältää lisäksi monipuoliset säätötoiminnot, joiden avulla subwooferin vaiheistus ja bassovaste voidaan tasapainottaa pääkaiuttimien kanssa.

F Two:ssa on myös erittäin kätevä automaattinen signaalintunnistustoiminto, joka siirtää tuotteen virransäästötilaan mikäli audiosignaalia ei havaita tunnin sisällä edellisestä käyttökerrasta. Virrankulutus tässä tilassa on alle 0,5W. Luonnollisesti virransäästötilassa oleva F Two subwoofer palaa automaattisesti takaisin toimintatilaan havaitessaan sisääntulevan signaalin.

Elementit 205 mm (8")
Taajuusvaste
vapaakentässä
27Hz - 85Hz ±3 dB
Vahvistinteho 150 W
Yksittäisen kaiuttimen
hetkellinen tehollisarvo
puoliavaruudessa
102 dB SPL @ 1m
Mitat (K x R) 300 x 362 mm
Paino 9.8 kg
Takuu 24 kk

Datalehti PDF-muodossa
Käyttöohje PDF-muodossa
Genelec 7050B     850,-

 

Genelecin LSE™-sarjan subwoofer 7050B tarjoaa täydellisen tuen monenlaisissa stereo- että monikanavasovelluksissa.

7050B:n erottelukyky on erinomainen ja toistoalue ulottuu alas 25 hertsiin saakka. Tällainen suorituskyky on mahdollista Genelecin patentoiman LSE™ (Laminar Spiral Enclosure)-kotelorakenteen ansiosta.

7050B täyttää 5.1 -monikanavajärjestelmien vaatimukset; siinä on liitännät viidelle pääkanavalle sekä LFE kanavan ottoliitin, jonka ylärajataajuus (85/120 Hz) voidaan tarpeen mukaan valita.

7050B:ssä on yksi 8" (205 mm) magneettisuojattu kaiutinelementti, jota ohjaa 70 watin vahvistin.

Elementit 8"
Taajuusvaste
vapaakentässä
25Hz - 85Hz ±3 dB
Vahvistinteho 70 W
Yksittäisen kaiuttimen
hetkellinen tehollisarvo
puoliavaruudessa
100 dB SPL @ 1m
Mitat (K x L x S) 410 x 350 x 319 mm
Paino 18 kg
Takuu 24 kk
 

Datalehti PDF-muodossa
Käyttöohje PDF-muodossa
Genelec 7060B     1.950,-

 

Genelec 7060B aktiivisubwoofer on todella tehokas matalien taajuuksien työkalu sekä moderneihin 6.1- tai 5.1-kanavaisiin järjestelmiin, että perinteiseen kaksikanavajärjestelmään. Korkean äänenpaineen, 19 Hertsiin ulottuvan toiston ja monipuolisten liitäntöjensä ansiosta se soveltuu kaikkiin matalien taajuuksien tarkkailusovelluksiin.

Koteloon on integroitu aktiiviset jakosuotimet, elementtien suojapiirit ja päätevahvistimet. Sisäänrakennettu bass-manager sisältää kuusi balansoitua sisään / ulostuloa, summatun signaalin ulostulon ja LFE-liitännän, jossa on vaihdettava ylärajataajuus (85 / 120Hz) sekä säädettävä herkkyys ( 0 / +10dB).

Genelecin Laminar Spiral Enclosure™ (LSE™) -refleksikotelo on tehty pitkästä spiraalin muotoon taivutetusta metallilevystä. Metallilevy on kiinnitetty kahden tukevan MDF-paneelin väliin, mikä mahdollistaa erittäin pitkän refleksiputken suhteessa pieneen tilaan. Uudella tekniikalla ilman virtaaminen on saatu erittäin tasaiseksi ja haitalliset turbulenssit on eliminoitu.

Elementit 10"
Taajuusvaste
vapaakentässä
19Hz - 85Hz ±3 dB
Vahvistinteho 120 W
Yksittäisen kaiuttimen
hetkellinen tehollisarvo
puoliavaruudessa
108 dB SPL @ 1m
Mitat (K x L x S) 527 x 462 x 363 mm
Paino 26 kg
Takuu 24 kk
 

Datalehti PDF-muodossa
Käyttöohje PDF-muodossa
Genelec 7070A     2.740,-

Genelec 7070A aktiivisubwoofer on todella tehokas matalien taajuuksien työkalu sekä moderneihin 6.1- tai 5.1-kanavaisiin järjestelmiin että perinteiseen kaksikanavajärjestelmään. Korkean äänenpaineen, 19 Hertsiin ulottuvan toiston ja monipuolisten liitäntöjensä ansiosta se soveltuu kaikkiin matalien taajuuksien monitorointisovelluksiin.

Koteloon on integroitu aktiiviset jakosuotimet, elementtien suojapiirit ja päätevahvistimet. Sisäänrakennettu bass-manager sisältää kuusi balansoitua sisään / ulostuloa, summatun signaalin ulostulon ja LFE-liitännän, jossa on vaihdettava ylärajataajuus (85/120Hz) sekä säädettävä herkkyys ( 0 / +10dB).

Genelecin Laminar Spiral Enclosure™ (LSE™) -refleksikotelo on tehty pitkästä spiraalin muotoon taivutetusta metallilevystä. Metallilevy on kiinnitetty kahden tukevan MDF-paneelin väliin, mikä mahdollistaa erittäin pitkän refleksiputken suhteessa pieneen tilaan. Uudella tekniikalla ilman virtaaminen on saatu erittäin tasaiseksi ja haitalliset turbulenssit on eliminoitu.

Elementit 12"
Taajuusvaste
vapaakentässä
19Hz - 85Hz ±3 dB
Vahvistinteho 250 W
Yksittäisen kaiuttimen
hetkellinen tehollisarvo
puoliavaruudessa
112 dB SPL @ 1m
Mitat (K x L x S) 625 x 555 x 490 mm
Paino 50 kg
Takuu 24 kk
 

Datalehti PDF-muodossa
Käyttöohje PDF-muodossa
Genelec 7071A     4.130,-

Genelec 7071A aktiivisubwoofer on todella tehokas matalien taajuuksien työkalu sekä moderneihin 6.1- tai 5.1-kanavaisiin järjestelmiin että perinteiseen kaksikanavajärjestelmään. Korkean äänenpaineen, 19 Hertsiin ulottuvan toiston ja monipuolisten liitäntöjensä ansiosta se soveltuu kaikkiin matalien taajuuksien monitorointisovelluksiin.

Koteloon on integroitu aktiiviset jakosuotimet, elementtien suojapiirit ja päätevahvistimet. Sisäänrakennettu bass-manager sisältää kuusi balansoitua sisään / ulostuloa, summatun signaalin ulostulon ja LFE-liitännän jossa on vaihdettava ylärajataajuus (85 / 120Hz) sekä säädettävä herkkyys ( 0 / +10dB).

Genelecin Laminar Spiral Enclosure™ (LSE™) -refleksikotelo on tehty pitkästä spiraalin muotoon taivutetusta metallilevystä. Metallilevy on kiinnitetty kahden tukevan MDF-paneelin väliin, mikä mahdollistaa erittäin pitkän refleksiputken suhteessa pieneen tilaan. Uudella tekniikalla ilman virtaaminen on saatu erittäin tasaiseksi ja haitalliset turbulenssit on eliminoitu.

7071A:sta saadaan 6dB:tä enemmän äänenpainetta 7070A:n verrattuna

Elementit 2 x 12"
Taajuusvaste
vapaakentässä
19Hz - 85Hz ±3 dB
Vahvistinteho 500 W
Yksittäisen kaiuttimen
hetkellinen tehollisarvo
puoliavaruudessa
118 dB SPL @ 1m
Mitat (K x L x S) 755 x 803 x 490 mm
Paino 81 kg
Takuu 24 kk