Videotykki Oy vuokraa yrityksille Av-laitteita ja kokoustekniikkaa aina pienemmistä suurimpiin tapahtumiin ja on toiminut alalla jo vuodesta 1984. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi tuhansia tilaisuuksia asiakkaillemme näiden vuosien varrellaPeriaatteemme on palvella asiakkaitamme tehokkaasti alusta loppuun asti, pyrkien aina löytämään heille parhaimman tekniikan ja tekijät jokaiseen tapahtumaan.

Meiltä asiakkaat voivat vuokrata yksittäisestä laitteesta lähtien koko tapahtuman kokonaistoteutukseen asti, vaikka avaimet käteen periaatteella.

Olemme myös erikoistuneet uusimpien interaktiivisen tekniikoiden hyödyntämiseen tapahtumien toteutuksissa. Käytämme mm. uusinta projektoritekniikkaa, mediatoistimia, äänestystekniikkaa, panoraama-
ja kuvatekniikkaa, live-video streemaustekniikkaa, videoneuvottelu laitteita, sekä erilaisia mobiilisovelluksia tableteille kuten keskusteluseinä ja puhelimille GSM-SMS Chat sekä GSM-SMS äänestys, nämä voidaan toteutettuna suoraan tapahtumapaikalle internetin välityksellä.

Koska myymme aktiivisesti myös tuotteita ja järjestelmiä, uusiutuu vuokrakalustomme myös nopeammin, kuin muilla av-vuokraus toimijoilla. Uusien laitteiden toimivuus on yleensä varmempaa ja vuokra-asiakkaamme voivat luottaa siihen, että meiltä saa aina ajanmukaisimman laitteen, uusimmilla ominaisuuksilla, kilpailukykyiseen hintaan.

Suunnittelitpa millaista tapahtumaa tahansa, kannattaa ottaa yhteys ensin meihin. Av-asiantuntijamme auttaa
suunnittelussa, kertoo uusista mahdollisuuksista ja auttaa löytämään ne parhaat tekijät ja tekniikat kaikkiin tapahtum
iinne. 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
Vuokra-uutuudet:

Sharp monitoimilaitteet
Shure uudet langattomat mikit
Panasonic PT-DZ21, 20:000 ANSIa
Mediatoistimet
Keskusteluseinä tilaisuuksiin
Barco ClickShare valitsin
Hippo Kosketusnäytöt
LifeSize Videoneuvottelulaitteet
Presenter äänestyslaitteisto
AOTO 120" LED-Näyttö

Katso myös nämä:
Vuokratarjoukset
 Tilaa vuokrahinnastomme
 Asiakaspalaute
Olemme nyt myös Facebookissa
 

 

 

 

 


Videotykki Oy - Karjalankatu 2, 00520 Helsinki Puh. 020-7288 580, email: myynti@videotykki.fi