Nyt on syksyn ja tulevan talven pimeys edessä ja on paras aika laittaa tulevalle katselukaudelle kotiteatterit ja kisastudiot ajanmukaiseen kuntoon.
Videotykistä löytyy kaikille sopiva paketti, niin tilan koon, kuin kukkaronkin mukaan. Voit tehdä oman teatterisi videoprojektorilla tai litteällä LCD/LED näytöllä mieltymyksiesi mukaan.
Videotykistä saat parhaat neuvot, laitteet ja vinkit jotta onnistuisit kerralla!
Tässä kolme videotykillä toteutettua valmispakettia, jotka mahdollistavat elokuvien, tv-sarjojen ja urheilutapahtumien laadukkaan seuraamisen, hieman suurempana ja miellyttävämpänä kokemuksena.
Meiltä myös kätevästi osamaksurahoitusta saatavana, nyt myös jopa 6kk korotonta maksuaikaa syksyn hankinnoille!

Vivitek H1180HD paketti
Edullinen kotiteatteripaketti joka sisältää toimivan kokonaisuuden elokuvien, tv-sarjojen ja urheilukisojen katseluun. Laitteisto laajennettavissa myös 3D käyttöön erikseen hankittavilla 3D laseilla.
Tämä paketti sisältää Vivitek H1180HD FullHD videoprojektorin, valinnaisen 84" - 106" Fixed-Frame taulukankaan samettikehyksillä, kattotelineen projektorille ja valinnaisen 1-15m HDMI-kaapelin.

Sony VPL-HW40 paketti
Todellinen harrastajan unelmapaketti, joka koostuu uudesta SONY VPL-HW40 FullHD videoprojektorista ja on laajennettavissa myös 3D käyttöön erikseen hankittavilla SONY 3D laseilla.
Tämä paketti sisältää SONY VPL-HW40 FullHD videoprojektorin, valinnaisen 84" - 106" Fixed-Frame taulukankaan samettikehyksillä, kattotelineen projektorille ja valinnaisen 1-15m HDMI-kaapelin.

Sony VPL-HW55 paketti
Todellinen harrastajan unelmapaketti, joka koostuu hintaluokassaan ylivoimaisesta SONY VPL-HW55 FullHD videoprojektorista ja tämä on jo valmiiksi 3D yhteensopiva, mukana tulee
peräti kahdet SONY 3D RF lasit.
Tämä paketti sisältää SONY VPL-HW55 FullHD videoprojektorin, valinnaisen 84" - 106" Fixed-Frame taulukankaan samettikehyksillä, kattotelineen projektorille ja valinnaisen 1-15m HDMI-kaapelin.

Videotykki Oy - Karjalankatu 2, 00520 Helsinki Puh. 020-7288 580, Fax. 020-7288 581, email: myynti@videotykki.fi