Kindermann Klick & Show

Kokoustilojen langalliset tietokonevalitsimet ja videokaapelit voivat jäädä viimein ansaitulle eläkkeelle! Kindermann Klick & Show laitteisto tuo langattoman esittämisen aivan uudelle tasolle ja onkin ratkaisu monien kokoustilojen
teknillisiin liitäntäongelmiin.

Klick & Show tuo monia merkittäviä parannuksia aiempiin langattomiin esitysjärjestelmiin, mm. reaaliaikainen video toisto ilman nykimisiä tai viivettä, kuvan ja äänen täysi samanaikaisuus eli huulisynkka.
Esitys donglen asennus tietokoneisiin ilman ohjelmistoasennuksia on myös erittäin toivottu parannus monille käyttäjille, joiden tietokoneet on suojattu ulkopuolisilta laiteasennuksilta.

Klick & Show toimii sekä PC että MAC käytössä. Yhteys vastaanottimeen onnistuu myös ilman Donglea tableteista ja kännyköistä. Android ja IOS apsit ladattavissa ilmaiseksi kännyköille ja tableteille Google Playsta ja Apple Storesta.

Klick & Show esitysjärjestelmästa löytyy kaksi erllaista vastaanotinta. Toinen K-40 toimii yksisuuntaisesti tietokoneelta vastaanottimelle päin ja toinen K-FX on kaksisuuntainen, jolla saadaan esim. Web-kameran kuva takaisin tietokoneelle.
Erittäin kätevä esim. tiloissa joihin asennetaan Web kamera monitorin tai kankaan luokse, jolloin jää kemeran kaapeliveto kokonaan pois.


Klick & Show esitysjärjestelmässä voidaan näyttää 4 kuvalähdettä samanaikaisesti, Dongleja onkin hyvä varata kokoustilaan riittävästi ja ainakin USB-C ja HDMI vaihtoehdot, jotta kaikki saisivat oman tietokoneensa liitettyä helposti.

Klick & Show esitysjärjestelmä skaalaa kaikki esitykset aina jopa 4K/UHD resoluutioon asti, joka mahdollistaa vuosien käyttövarmuuden suurempien resoluutioiden yleistyessä.

Klick & Show esitysjärjestelmän käyttö mahdollistaa siistin kokoushuoneen ilman kaapelisotkua pöydän päällä tai alla. Adaptereiden etsintä on päättynyt.

Tule tutustumaan Kindermann Klick & Show tuotteisiin Videotykin myymälään!

Kindermann Klick & Show K-40 järjestelmä  1.350,-
- sis. 2 liitäntädonglea
ja vastaanottimen

Kindermann Klick & Show K-FX järjestelmä  1.850,-
- sis. 2 liitäntädonglea
ja vastaanottimen
- Kaksisuuntainen vastaanotin, kuva FullHD Web-kameralta tietokoneeseen

Kindermann Klick & Show HDMI Dongle  295,-
- lisä HDMI Dongle

Kindermann Klick & Show USB-C Dongle 295,-
- lisä USB-C Dongle

Hinnat sis. alv 24%


 

Videotykki Oy - Karjalankatu 2, 00520 Helsinki Puh. 020-7288 580, email: myynti@videotykki.fi