NovoConnect, kokoustilojen langaton esitysjärjestelmä ja äänestyslaitteisto. NovoConnect on mainio ja edullinen lisälaite kaikkiin kokoustiloihin, joka mahdollistaa langattomasti kuvan näytön jopa neljältä eri tietokoneelta, tabletilta tai kännykältä
samanaikaisesti. NovoConnect on helppo liittää jo olemassa olevan laitteiston lisälaitteeksi, käyttäen esim. HDMI liitäntää, sen voi myös liittää yrityksen sisäiseen verkkoon langallisesti erikeseen hankittavalla liitäntäadapterilla, tai käyttää omassa HotSpot verkossa.
NovoConnectiin voi kirjautua jopa 64 käyttäjää samanaikaisesti, joten se soveltuu mainiosti melko isonkin kokoustilan langattomaksi liitäntälaitteeksi ja äänestyslaitteeksi, tämä on helppo ja yksinkertainen tapa muuttaa vanhentunut liitäntä ympäristö nykyaikaiseksi langattomaksi ympäristöksi.

Käyttäjät tarvitsevat liittyäkseen vain tavallisen nykyaikaisen 3G kännykän, tabletin tai tietokoneen, johon he lataavat ilmaisen sovellutuksen, jonka jälkeen he pääsevät kirjautumaan laitteeseen sisään ja käyttö voi alkaa. Kun sovellutus on kerran asennettu kännykkään on laitteistoa helppo käyttää kaikissa tiloissa, mistä löytyy NovoConnect, se ei tuo mukanaan vain langattomuuden, vaan melkoisen nipun uusia toimintoja ja tekniikoita, joita tänä päivänä yhä useammissa kokoustiloissa halutaan käyttää. NovoConnect sisältää myös kätevän äänestyslaitteiston, jolla on helppo luoda perus monivalinta äänestyskysymyksiä kokouksessa esitettäväksi, malksimi äänestäjien määrä on 64 äänestäjää.

NovoConnect

NovoConnect on langaton esitysjärjestelmä PC, Mac ja mobiililaitteille luokka- ja kokoustiloihin.
NovoConnect liitetään projektoriin tai näyttöön HDMI -kaapelilla. Virran laite saa USB:stä, joten esim. projektorin USB -liitin voi toimia virtalähteenä ja kytkimenä.
Ulostuloresoluutio on valittavissa näyttölaitteen mukaiseksi aina FullHD resoluutioon saakka.
NovoConnect muodostaa oman HotSpot verkon, johon päätelaitteet kytkeytyvät. Vaihtoehtoisesti laite voidaan kytkeä talon omaan verkkoon, johon päätelaitteet ovat jo valmiiksi kytkeytyneenä.
NovoConnect peilaa Windows PC:n ja Mac tietokoneen koko näytön aina FullHD resoluutioon saakka. Mobiililaitteille on haettavissa sovellus jolla voidaan näyttää kaikki yleisimmät tiedostomuodot sekä myös selainikkunan jos NovoConnect yhteydessä internettiin.

NovoConnect käyttö

Jopa 64 käyttäjää voi kytkeytyä yhtäaikaisesti NovoConnect:iin. Käytössä on myös QR koodi, mobiililaitteen kameraa käyttäen tämä on helppo tapa kytkeytyä laitteeseen.

Ensimmäinen kytkeytyjä toimii automaattisesti puheenjohtajana. Hän näkee koneellaan kaikki kytkeytyneet päätelaitteet ja voi valita kenen kuva näytetään. Käytössä on myös nelikuvajakaja, jolloin voidaan verrata esimerkiksi budjetteja tai kotitehtäviä. NovoConnect EDU versiossa puheenjohtaja pystyy esikatselemaan kytkeytyneiden laitteiden sisällön ja voi näin tarkkailla edistymistä. Puheenjohtaja voi myös lukita kaikki päätelaitteet esimerkiksi tehtävänannon ajaksi. Mobiililaitteiden sovelluksessa NovoConnect toistaa Youtube videoita ilman peilausta mikä tekee videotoistosta laadukkaampaa.

NovoConnect:in mukana tulee myös yksinkertainen valkotaulu- ja äänestysohjelmisto.

NovoConnect on mahdollista kytkeä kahteen verkkoon Ethernet –option avulla. Tämä voi olla tarpeen kun laite on talon omassa Ethernet –verkossa, mutta vierailijoille halutaan myös esitysmahdollisuus. Tällöin NovoConnect kytketään myös langattomaan vierailijaverkkoon. NovoConnect toimii muurina verkkojen välillä, mutta mahdollistaa esittämisen molemmista verkoista.
Hyödyllinen tarvike vierailijoita varten saattaa olla myös neljän USB-muistin ohjelmiston käynnistystikkusarja, jolloin ohjelmiston asennusta PC:lle tai MAC tietokoneelle ei edellytetä.

Kannattaa katsoa seuraavat videot:


Video 1
Video 2Pyydä tarjous useammasta NovoConnect laitteesta kaikkiin kokoustiloihin! Kysy lisää tuotteesta myyjiltämme!NovoConnect esitysjärjestelmä
NovoConnect USB/RJ45 adabteri
NovoConnect 4 kpl USB liityntätikku410,00

50,00
240,00

Hinnat alv 24%


Soita ja pyydä tarjous laitteiston hankinnasta tai vuokrauksesta!

 

Videotykki Oy - Karjalankatu 2, 00520 Helsinki Puh. 020-7288 580, Fax. 020-7288 581, email: myynti@videotykki.fi