SHURE ULX-D
  Digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä


  Shure Ulx-d™ on uusi, digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä, joka tarjoaa ammattikäyttöön soveltuvat ominaisuudet: 24-bit/48 kHz -äänenlaatu, 256-bittinen AES-salaus, tinkimätön RF-suorituskyky, koetusta kestävät koteloinnit ja kehittyneet latausratkaisut. Järjestelmä tarjoaa älykkään taajuuksien skannauksen ja infrapunasynkronoinnin lähettimien ja vastaanottimien välillä. Järjestelmä kykenee käyttämään jopa 60 yhteensopivaa kanavaa yhdellä taajuuskaistalla (14 aktiivista lähetintä yhden 6 MHz:n tv-kanavan kaistalla).

  Shure ULX-D ™ Digital Wireless järjestelmä soveltuukin erinomaisesti kaikenkokoisiin ammattitason
  tilaisuuksiin.

  Skaalautuva, älykäs laitteisto tuottaa parhaan suorituskyvyn digitaalisten langattomien mikrofonien
  laajassa valikoimassa, Shure on yksinkertaisesti ylivoimaisen paras valinta.

  Shuren ainutlaatuinen taajuuksien ja tehon käytön muokattavuus mahdollistaa jopa 500 mikrofonin
  samanaikaisen käytön todella suurissa tapahtumissa.

  Shuren kehittämä Gain Ranging -teknologia sovittaa järjestelmän dynamiikka-alueen automaattisesti mille tahansa äänilähteelle, jolloin tasosäätöjen manuaalinen ruuvaaminen eri kapseleita, mikrofoneja tai linjalähteitä käytettäessä ei enää ole tarpeellista. Käsilähettimeen on tarjolla useita kapselivaihtoehtoja, ja taskulähetin toimii niin mikrofonien kuin linjalähteiden kanssa. Järjestelmä toimii 470-814 MHz:n alueella (25 kHz:n porrastuksella), ja toimintasäteeksi vakiodipoliantenneilla luvataan jopa 100 metriä (suoralla näköyhteydellä).

  PDF esite >>


   Mikrofonivastaanottimet ULX-D1 ja ULX-D2

  Shure ULXD1 on kevyeen ja kestävään alumiinikoteloon rakennettu, digitaalinen taskulähetinyksikkö. Gain Ranging -teknologia helpottaa eri lähteiden kytkemisen lähettimeen. Taustavalaistu näyttö tekee valikon selaamisesta entistä helpompaa, ja niin taajuusasetus kuin virtakytkin ovat asetettavissa lukittuun tilaan. Tuloliittimenä toimii 4-napainen TA4M, ja lähettimen teho on valittavissa tarpeen mukaan. Taskulähetin versioon saatavana kravatti mikrofoneja  ja pääpantamikrofoneja.
  Taskulähetin toimii kahdella AA / LR6 alkaaliparistolla tai akuilla

  Shure ULXD2 on kevyeen ja kestävään alumiinikoteloon rakennettu, digitaalinen käsilähetiyksikkö.
  Kapselivaihtoehtoja on tarjolla kuusi, ja automaattisesti toimiva Gain Ranging -teknologia helpottaa vaihdettaessa niiden välillä. Taustavalaistu näyttö tekee valikon selaamisesta entistä helpompaa, ja niin taajuusasetus kuin virtakytkin ovat
  asetettavissa lukittuun tilaan. Lähettimen teho on valittavissa tarpeen mukaan.
  Käsilähetin toimii kahdella AA / LR6 alkaaliparistolla tai akuilla
  Vastaanotin Shure ULX-D4

  Shure ULXD4 on rack-asennettava diversiteettivastaanotin, jonka järeä metallikotelo, irrotettavat antennit ja mukana toimitettavat rack-asennustarvikkeet ovat erityisesti ammattikäyttäjien mieleen. Ethernet-kytkettävyyden ansiosta useiden vastaanottimien asetusten muokkaaminen on kuin lasten leikkiä, ja AMX/Crestron -ohjaus on myös mahdollista.

   
  Vastaanotin Shure ULX-D4D


  ULXD4D malli tarjoaa puolestaan 2 vastaanotinkanavaa 1U:n rack-asennettavassa kotelossa. Sisäisellä virtalähteellä varustetut monikanavamalli on höystetty muutamilla lisäherkuilla, kuten: RF-sarjakytkentä, kanavien audiosummaus (mikseritoiminta), Bodypack Frequency Diversity (audiolähdön automaattinen vaihtaminen häiriötilanteissa käyttämällä kahta taskulähetintä samalle äänilähteelle), ja huippulaadukas Dante™-digitaaliääni Ethernet-verkossa!
  Vastaanotin Shure ULX-D4Q


  ULXD4Q malli tarjoaa puolestaan 4 vastaanotinkanavaa 1U:n rack-asennettavassa kotelossa. Sisäisellä virtalähteellä varustetut monikanavamallit ovat höystetty muutamilla lisäherkuilla, kuten: RF-sarjakytkentä, kanavien audiosummaus (mikseritoiminta), Bodypack Frequency Diversity (audiolähdön automaattinen vaihtaminen häiriötilanteissa käyttämällä kahta taskulähetintä samalle äänilähteelle), ja huippulaadukas Dante™-digitaaliääni Ethernet-verkossa!
  Laturit SBC200 ja SBC800

  Lähettimien runkoihin integroitujen latauskontaktien ansiosta ULXD1- ja ULXD2-lähettimet ovat telakoitavissa suoraan SBC200-laturiin akkujen lataamista varten. Jopa neljä SBC200-laturia voidaan kytkeä yhden virtalähteen perään, jolloin yhtäaikaisesti voi ladata kahdeksaa lähetintä – neljä kutakin mallia. Shuren valikoimasta löytyy myös SBC800-laturi, jolla on mahdollista ladata kahdeksaa SB900-akkua samanaikaisesti. Lähettimet toimivat tarvittaessa myös tavallisilla AA-alkaliparistoilla.
  Akku SB900

  Lähettimien runkoihin integroitujen latauskontaktien ansiosta ULXD1- ja ULXD2-lähettimet ovat telakoitavissa suoraan SBC200-laturiin akkujen lataamista varten. Jopa neljä SBC200-laturia voidaan kytkeä yhden virtalähteen perään, jolloin yhtäaikaisesti voi ladata kahdeksaa lähetintä – neljä kutakin mallia. Shuren valikoimasta löytyy myös SBC800-laturi, jolla on mahdollista ladata kahdeksaa SB900-akkua samanaikaisesti. Lähettimet toimivat tarvittaessa myös tavallisilla AA-alkaliparistoilla.

 

    Hinnat alv 24%
  ULX-D1 taskulähetin, ilman mikrofonia 615,-
     
  ULX-D2/SM58 käsilähetin SM58 kapselilla  750,-
  ULX-D2/SM86 käsilähetin SM86 kapselilla  877,-
  ULX-D2/SM87 käsilähetin SM87 kapselilla 932,-
  ULX-D2/B58 käsilähetin Beta 58 kapselilla    811,-
  ULX-D2/B87A käsilähetin Beta 87A kapselilla 998,-
  ULX-D2/B87C käsilähetin Beta 87C kapselilla  998,-
  ULX-D2/KSM9 käsilähetin KSM9 kapselilla 1.380,-
     
  ULX-D4 vastaanotin 1.260,-
  ULX-D4D vastaanotin 3.730,-
  ULX-D4Q vastaanotin 7.360,-
     
  SBC200E latausyksikkö, sis. virtalähteen 265,-
  SBC200 latausyksikkö, ilman virtalähdettä, ketjutettavissa 170,-
  SBC800 latausyksikkö, sis. virtalähteen 525,-
  SB900 akku 100,-
  SB900-8 akku 8 kpl 760,-


Videotykki Oy - Karjalankatu 2, 00520 Helsinki Puh. 020-7288 580, Fax. 020-7288 581, email: myynti@videotykki.fi