Lyhyesti

Videotykki Oy on Suomalainen johtava av-tekniikan jälleenmyyjä ja vuokraaja, jonka pyrkimyksenä on kasvaa ja kehittyä hallitusti turvaten liiketoiminnan häiriöttömän jatkuvuuden myös tulevaisuudessa.

Olemme asiakkaillemme turvallinen ja pitkäaikainen yhteistyökumppani kaikkiin toteutuksiin.

Liikkeemme toimivat kahdessa kaupungissa, Helsingissä ja Tampereella. Toimitamme laitteita ja palveluja kaikkialle Suomessa ja myös ulkomaille.

Henkilöstöä keskimäärin 11 henkeä. 

Luottoluokituksessa kuulumme parhaaseen AAA-luokkaan.

Toimintaa jo vuodesta 1984

Yrityksen toiminta alkoi jo 1984 toiminimellä Kristillinen videopalvelu. Alkuaikoina palvelu oli vuokraustoimintaa ja suuri osa asiakkaista oli mm. uskonnollisia yhteisöjä ja järjestöjä.

Toiminnan pian laajentuessa palvelemaan kaikenlaisia yrityksiä muuttui yrityksen nimi Videotykki Tmi:ksi, joka oli  yritysasiakkaiden helpompi mieltää av-alan liikkeeksi. Vuonna 1995 yritysmuoto muuttui Videotykki Oy:ksi.

Ensimmäinen myymälä 1998

1998 avasimme ensimmäisen liikkeen Helsingin Töölössä. Myymälän asiakaspalvelutilojen myötä vuokraustoiminnan rinnalle otimme laitemyynnin yrityksille ja kotiteatteri-harrastuksen myötä myyntimme myös kuluttajille on lisääntynyt merkittävästi niin, että olemme Suomen suurin kotiteatteriprojektoreiden jälleenmyyjä.


Vuonna 2007 Helsingin liikkeen muutto uusiin suurempiin tiloihin

Toimintamme voimakkaan kasvun takia muutimme uusiin nykyaikaisiin suurempiin tiloihin Helsingin Alppilaan.
Uusissa tiloissamme pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. Tilat mahdollistavat myös
henkilökuntamme ja liiketoimintamme joustavan kasvun.


Arvot ja toimintaperiaate

Videotykin arvoihin ja liiketoimintaetiikkaan kuuluvat eri kulttuurien ja yksilöiden erilaisuuden kunnioittaminen ja kaikkien tasavertainen palvelu.
 
Laatu on tärkeää kaikilla toiminta-alueilla. Asiakassuhteissa pyrimme pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön, jonka tavoitteena on molemminpuolinen tyytyväisyys ja menestys. Videotykki valvoo tuotteidensa ja palvelujen laatua sekä hankintaketjuja ja edellyttää yhteistyökumppaneiltaan sitoutumista myös samoihin arvoihin.

Myyntiä ja vuokrausta

Videotykki myy ja vuokraa kaikkea kuvaan ja ääneen liittyvää. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. projektorit, monitorit, plasmat, videokamerat, valot, kaiuttimet, mikrofonit, av-välineet ja monenlaista kokoustekniikkaa eli lähes kaikki mikä liittyy kuvaan ja ääneen.

Toimitamme yksittäisiä laitteita ja laajojakin järjestelmiä.

Toimintaamme kuuluvat myös järjestelmäsuunnittelu, asennus sekä käyttökoulutus.

 

 

Videotykki Oy - Karjalankatu 2, 00520 Helsinki Puh. 020-7288 580, Fax. 020-7288 581, email: myynti@videotykki.fi